2014-08-25 08:10:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Jól kezdődik a nap

Napi horoszkóp augusztus 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha hivatalos intéznivalói vannak, most jó eséllyel vághat neki a hivataloknak, a bürokraták szíve most szelíd. Ha sportol, most legyen nagyon óvatos, egy hirtelen rossz mozdulat balesetet okozhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A munkából ki se látszik, de az eredmény több szempontból is boldogító lehet. A munkatársaival való kapcsolatán is sokat javíthat. Örökségre, hagyatékra tehet szert, ha ügyesen forgatja a szót egy családi összejövetelen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Minél tovább halogatja a döntéseket, a baj annál égetőbbé válik. Akárhogy is szeretné, most nem háríthatja át a felelősséget. Persze mindennek ára van, de azt előbb-utóbb úgyis le kell rónia. Merje vállalni a saját útját!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Pénzügyi kérdésekben jó hasznát veheti kompromisszumkötő képességének. A hosszabb távú haszon előnyösebb lehet, mint a mulandó nyereség. Ha költözni készül, akkor ez a legjobb hét az ügyintézésre, a papírok aláírására.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Jól kezdődik ez a nap, s ha netán e hétvégén ünnepli születésnapját, akkor az egész esztendő az illúziók megvalósításának jegyében telhet. A főnöke előtt se hunyászkodjon meg: akaratosságával akár még hasznot is húzhat belőle.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Otthonában és munkahelyén is változások érnek: ez még az ön nyugodt és felhőtlen természetének is kicsit sok lehet. Próbálja meg kevésbé komolyan venni a dolgokat, egyfajta derűs távolságtartással szemlélni helyzetét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy rámenős, de jóakaratú egyén felbukkanása most új színt vihet az életébe. Ne álljon ellen a kínálkozó lehetőségeknek! Ha utazni készül, az most nemcsak kalandot jelent, de fontos dolgokat tudhat meg önmagáról.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha meggondolatlanul cselekszik, megeshet, hogy betörik a feje. Bölcsebb társa tanácsára most különösen érdemes hallgatnia. Az önmegvalósítás többet jelent a karrierizmusnál. Ha állásajánlatot kap, vegye figyelembe ezt is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Azt senki sem róhatja fel önnek, ha mások hibájából kovácsol tőkét magának a munkahelyén. A sors erre szinte kiválasztja, önnek csak a babérokat kell learatni. A nyereség jól jön, mert családjára többet kell költenie mostanában.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kicsit sokat morfondírozik, és keveset él. Talán úgy érzi, a körülmények azok, amik szüntelenül akadályozzák. Ám az okokat belül is keresheti. Talán túl sok falat, védőbástyát emelt maga köré. Próbáljon meg kiutat keresni önlabirintusából!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Bár az utóbbi időben sikerült némi tartalékot fölhalmoznia, azért ez nem kell, hogy könnyelmű költekezésre csábítsa. Nem is önmaga, hanem barátai, családtagjai csábíthatják felesleges kiadásokra. Idegességét ma több mozgással csillapíthatja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Személyét érintő ügyekben döntő lépésre szánja el magát, amely hosszabb távon is változásokat okoz életében. Egy utazás például fellendítheti szerelmi életét. A munkahelyén pedig eljött az ideje a babérok learatásának.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: